Skapad av:
Maria Skutberg
Samlar in till:
Alzheimerfondens allmänna arbete

Yoga och skänk pengar till Alzheimersfonden

Vi svenskar bidrar med väldigt mycket pengar till hjälp och välgörenhet – visst är det fantastiskt att vi har den möjligheten och att vi gör det. Känner du som Karl-Bertil Jonsson att julen påminner oss lite extra om att göra gott för någon mer utöver vår familj och vänner så kanske du är intresserad av att komma på min yogaklass där alla pengar skänks. I år kommer pengarna att gå till Alzheimerfonden som stödjer forskning på alla demenssjukdomar. Det finns idag inget botemedel och forskningen behöver pengar. Förutom allt lidande för de drabbade så är samhällets kostnader för demens större än för cancer, stroke och hjärtkärlsjukdomar tillsammans! Vi hyllar och premierar den tänkande hjärnan högt i vårt samhälle idag och det borde därför vara naturligt att även satsa forskningen på sjukdomar kring vår hjärna.

Tisdagen den 4 december 19.30-20.30 är du välkommen på yoga i Särögården. Du betalar inget för klassen utan väljer att skänka valfritt belopp till Alzheimerfonden via denna insamling. Läs mer på FB feelfreebynature.
Ge en gåva

2 300 kr
Insamlat

46% 5 000 kr

6
Gåvor

0
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 200 kr

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 500 kr

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 500 kr

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 300 kr

  • Anonym användare Anonym användare Donerade 300 kr

  • Maria Losman Maria Losman Donerade 500 kr

  • Liselotte Jansson Alzheimerfonden
    Ett stort och varmt Tack till Dig Maria för att Du startar den här insamlingen till förmån för Alzheimerfonden. Varma hälsningar Liselotte Jansson, Generalsekreterare Alzheimerfonden